Dárek zdarma při nákupu nad 500 Kč vč. DPH

Jak provonět byt bez námahy? Vsaďte na elektrický osvěžovač vzduchu

Znáte to: po jarním i vánočním úklidu panuje ve vašem domově pohoda, kterou navozuje příjemná vůně čistoty a svěžesti. Uplyne maximálně týden a jste zase tam, kde jste byli, zvláště pokud máte malé děti, a ještě nějaké to zvířátko k nim. Abyste zachovali voňavou domácnost, je třeba příjemné aroma v bytě udržet. Dokonale vám v tom mohou pomoci osvěžovače vzduchu. A pokud chcete mít regulaci vůně bez starostí, pořiďte si raději rovnou elektrický osvěžovač vzduchu.

Proč zrovna elektrický osvěžovač vzduchu

Tento typ vonného přístroje má řadu výhod. Jednou z nich je, jak jsme již zmínili výše, naprosté pohodlí a bezstarostnost. Naprogramovaný elektrický osvěžovač vzduchu Easy Fresh 2.0 od FrePro se sám stará o správnou intenzitu vůně v místnosti. První týden se vrtulka uvnitř něj vůbec netočí, protože vonný kryt voní sám o sobě. Druhý týden se sem tam protočí, třetí týden o něco častěji a čtvrtý týden už se točí nepřetržitě, aby vůni vycházející z voňavého kloboučku stále šířila do okolí. Tahle mašinka je tak chytrá, že zasvítí červeně, pokud je potřeba se postarat o nový vonný kryt. Jinak pracuje sama. Vy můžete pohodlně odpočívat nebo se věnovat jiným činnostem. Osvěžovač totiž nemusíte využívat pouze k relaxaci doma, nýbrž i v zaměstnání.

Kterou vůni zvolit

Co člověk, to jiný nos a jiná oblíbená vůně. Naštěstí máte na výběr z mnoha přírodních vůní, jež zpříjemní chvilku pohody, ale dokážou vás i nabudit, když se nutně potřebujete soustředit. Například levandule je známá tím, že pomáhá při relaxaci, skvěle odbourává stres a dokáže si poradit také s bolestí hlavy.

Jestliže toužíte po tom, aby prostory voněly čistotou a svěžestí, jako když jste právě vytřeli a vyprali záclony, vsaďte na vůni bavlníkového květu. Tu pravou vánoční atmosféru dokáže snadno vykouzlit aroma jablka se skořicí. Je tak úžasné, že dostanete chuť na babiččin jablečný závin. Raději si ho rovnou upečte. Kiwi s grapefruitem povzbudí vaše smysly a přimějí vaše mozkové buňky, aby se soustředily na jakoukoliv činnost.

Vonný plast přírodě neuškodí

Máte rádi přírodu jako my a snažíte se ji chránit? Pak vás možná potěší, že všechny osvěžovače vzduchu od FrePro jsou ekologicky příznivé a splňují přísná kritéria certifikátu „Purchase of Sustainable Cleaning Products and Materials“. Elektrický osvěžovač vzduchu Easy Fresh 2.0 je zase nositelem ochranné známky LEED, která dokazuje jeho neškodnost. Stačí pořídit jen jeden přístroj, do něhož budete postupně dokupovat pouze vonné kryty, které vám budou dělat příjemnou společnost po celý měsíc. Tak vzhůru do vybírání té pravé vůně – a dejte nám na Facebooku vědět třeba to, jaké pocity ve vás jednotlivé vůně vyvolávají.

Můj e-shop webdesign 2bcreative.cz
Doprava zdarma nad 1815 Kč bez DPH
Doručení od 79 kč s DPH