Dárek zdarma při nákupu nad 500 Kč vč. DPH

Luxusní vůně do auta, kterou můžete schovat i pod sedadlo

Jste-li vášnivým řidičem a ve svém plechovém miláčkovi trávíte řadu hodin týdně, určitě se v něm chcete cítit příjemně. Pokud vyrážíte na služební cesty po České republice i do zahraničí, zaručeně oceníte pomocníka, jenž vás udrží v bdělém stavu a svěží co nejdéle. Závozník může v tomto případě občas selhat. Během náročné jízdy totiž možná usne dříve než vy. Proto se k závozníkovi vyplatí pořídit ještě nějakou tu luxusní vůni do auta, která vám zpříjemní jízdu a nenechá vás klížit oči, ani když budete muset sedět za volantem celou noc.

Aroma skutečně dokáže oddálit únavu

Myslíte si, že vůně nemůže mít vliv na vaši energii? Jste na omylu. Luxusní vůně do auta Otto Fresh americké značky FrePro jsou k tomuto účelu jako stvořené. Každá vůně firmy FreshProducts prochází při výrobě unikátní patentovanou technologií, díky které je aroma v autě cítit minimálně měsíc. Speciální vůně Otto Fresh mají navíc bonus pro řidiče – zbystřují jim mysl, omezují jejich únavu a osvěžují vzduch.

Luxusní vůně do auta mnoha tvarů a vůní

Vybírat můžete hned z několika barev i tvarů. Je libo plastový zelený osobák s vůní okurky a melounu? Nebo snad červený truck, který je příjemně cítit po osvěžující mátě peprné? Povzbudit vás může také modré autíčko s vůní svěžího vánku či žluté auto s květinovým aromatem.

Je jen na vás, zda se rozhodnete pro barevné sladění s exteriérem či interiérem vašeho vozu, nebo dáte přednost své oblíbené vůni a na barvu a tvar už nebudete brát ohled. Tak či tak je vhodné autíčko z vonného plastu umístit pod sedadlo. Anebo na zadní okénko, kde také nijak nenaruší design interiéru. Výrobce totiž myslel na to, že na zpětném zrcátku nemá dle předpisů nic viset – ani voňavý stromeček na provázku. A proto navrhl právě typ vůně, jež nebude řidiči překážet ve výhledu.

S vůní Otto Fresh ušetříte peníze

Luxusní vůně do auta nemusí stát majlant a povzbuzující Otto Fresh je toho důkazem. Není potřeba sahat hluboko do kapsy ani do peněženky. Za málo peněz přesto vůně Otto Fresh přinese „hodně muziky“. Vydrží vám dvakrát déle než jiné automobilové osvěžovače, obsahuje totiž až desetkrát více vonných látek. Velkou výhodou je navíc fakt, že vůně neobsahuje žádné olejíčky, kapalinu či gel. Své auto ničím takovým neznečistíte, vonný plast je nejvýhodnější variantou.

Vonná autíčka jsou netradičním a velmi oblíbeným dárkem pro muže, kteří si potrpí na kvalitní vybavení svého auta.

Můj e-shop webdesign 2bcreative.cz
Doprava zdarma nad 1815 Kč bez DPH
Doručení od 79 kč s DPH