Dárek zdarma při nákupu nad 500 Kč vč. DPH

Nejlepší vůně do auta nemají místo na zpětném zrcátku

Komfort v podobě voňavého prostředí si dnes může dovolit každý. Voňavý domov je známkou šikovné hospodyňky, příjemně vonící auto zase řidiče, jemuž záleží na autě i spolujezdcích.

Vonným papírovým stromečkům, které řidiči tak rádi zavěšovali na zpětné zrcátko, už téměř odzvonilo. Nahrazují je novinky, s nimiž neporušíte žádný předpis. Navíc vám nepřekáží ve výhledu na vozovku. Ty nejlepší vůně do auta dnes neobsahují žádnou tekutinu, olej ani gel. Rovněž nemusíte uvnitř auta stříkat voňavkou, než do něj všichni nastoupí. Vše vynahradí kvalitní vonný plast, který je naprosto ekologický.

Z Ameriky až do vašeho auta

Příkladem vůně, kterou stačí umístit kamkoliv do interiéru vozu, je Otto Fresh od FrePro. Do našich končin se dostala z Ameriky, od lídra mezi producenty osvěžovačů vzduchu FreshProducts. Jde o malá plastová autíčka různých barev a vůní. Zpracována byla unikátní technologií, která se postarala o to, že aroma ucítíte nejméně 30 dní. Už po pár dnech začnete Otto Fresh považovat za nejlepší vůni do auta. Je totiž unikátní i v tom, že omezuje únavu řidičů, dodává energii a povzbuzuje při řízení. Během dlouhých služebních cest či několikahodinového řízení, když jedete na dovolenou do zahraničí, vás nenechá zamhouřit oko.

Máta, okurka, nebo svěží vánek?

Vůni v podobě autíčka Otto Fresh si můžete pořídit ve stejné barvě, jakou má interiér vašeho automobilu. Volit ale lze i podle vůně, která je přírodní, přirozená a velmi příjemná. Je libo osvěžující vůni okurky s melounem, nebo třeba mátu peprnou, která je proslulá bojem proti únavě? Na výběr máte i z květinové vůně či vůně svěžího vánku. Umístěte bezpečnou a kvalitní vůni od FrePro pod sedačku nebo třeba na zadní okénko.

Nejlepší vůně do auta není jen jedna

Ze sortimentu FrePro se do auta výborně hodí také víceúčelová vonná závěska Hang Tag. Pěkně vypadá a dlouho voní. Jeden kus dokonce můžete rozdělit na několik částí – a takový kousek vám auto provoní naprosto dokonale. Zbylé dílky si uschovejte na další použití nebo je využijte doma či v kanceláři. Tento transparentní design se totiž hodí téměř kamkoliv.

Můj e-shop webdesign 2bcreative.cz
Doprava zdarma nad 1815 Kč bez DPH
Doručení od 79 kč s DPH